Låna pengar - lösningen på allt?

Nu för tiden verkar de flesta tro att man bara kan fortsätta att låna pengar i stor omfattning utan att det i slutändan straffar sig. Har själv en bekant som fastnat i låneträsket och har nu flera ärenden hos kronofogden. Om du nu ändå ska låna finns det några saker att tänka på. Nummer ett är att försöka få det bästa möjliga lånet efter dina egna förutsättningar. Ibland kan ett microlån vara är ett bra sätt att låna pengar, men det finns några långivare som bara medför problem. Vissa rovgiriga långivare på nätet letar efter personer som har ekonomiska svårigheter. De jagar människor som ligger bakom att betala skatt, de som behöver fixa sina hem, eller de som behöver pengar för sjukvård eller annat. När de hittar dessa människor,  använder långivarna ofta telefonförsäljning, höga räntor, upprörande avgifter, och återbetalningsvillkor som personen ofta inte har råd med. En duktig telefonförsäljare kan lura husägare till att ta lån som de inte har råd att betala tillbaka. När de inte kan göra betalningar, deras hem är i riskzonen för inlösen. Även om du inte har ekonomiska bekymmer, vill ingen betala mer än nödvändigt. Varför betala räntor högre än du behöver? Varför betala onödiga avgifter eller? Oavsett om du har bra kredit eller inte-Sogood kredit, vill du ha den bästa möjliga lånet du kan få. Låt dig inte luras av lån erbjuder dig se på TV eller får med posten. De berättar inte hela historien. Var en smart låntagare och fastna inte i ett dåligt lån!


Få det bästa lånet Möjliga Ibland ett hem kapital lån är ett bra sätt att låna pengar, men det finns några långivare som bara medföra problem. Rovgiriga Home Mortgage långivare leta efter personer som kan ha ekonomiska svårigheter. De jagar för människor som kan ligga bakom den fastighetsskatt, som behöver fixa sina hem, eller som behöver pengar för medicinska räkningar. När de hittar dessa människor, långivare använder ofta högtrycks försäljning prata, höga räntor, upprörande avgifter, och återbetalningsvillkor att personen inte har råd med. Snabb talare kan lura husägare till att ta lån som de inte har råd att betala tillbaka. När de inte kan göra betalningar, deras hem är i riskzonen för avskärmning. Även om du inte har ekonomiska bekymmer, ingen vill betala mer än nödvändigt. Varför betala räntor högre än du behöver? Varför betala onödiga avgifter eller? Oavsett om du har bra kredit eller inte-Sogood kredit, vill du ha den bästa möjliga lånet du kan få. Låt dig inte luras av lån erbjuder dig se på TV eller får med posten. De berättar inte hela historien. Vara ett smart låntagare. Inte fastna i en dålig lån!
När du skall ta lånet så gör så här:
* Läs villkoren för lånet noga innan du skriver på. Be en advokat eller en pålitlig vän att hjälpa dig att gå över papprena. Se till att du förstår exakt vad långivaren erbjuder och vad du kommer att få betala. Begära att få alla avgifter förklaras. Ställ frågor om du inte förstår något. Ta den tid du behöver, ha inte ör bråttom. Se till att alla tomma fält är ifyllda på alla kopior innan du skriver. Acceptera bara de bästa villkoren. Många människor gör det inte. Om något inte känns bra, leta efter en annan bank efter de bästa villkoren. Om långivaren insisterar på det för mycket, hitta en annan långivare. Var noga med att leta efter denna punkt på blanketter gett dig vid avvecklingen. Om det du läser i lånet är inte vad du ville eller förväntade, loggar inte papper! Var beredd på att gå ur uppgörelsen om du hittar överraskningar du inte kan acceptera.
En annan form av lån du skall akta dig för utan att veta exakt vad som gäller vad som gäller återbetalning är smslån på små summor, exempelvis smslån på 1000 kr och liknande lån. Ofta är det extremr höga räntor med 30 dagars återbetalning. Denna typen av sms lån skall du alltså vara väldigt noga påläst på.
Trackback
RSS 2.0